Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - نماینده مردم بویین‌زهرا در مجلس یازدهم گفت: هنر بانک‌های قرض الحسنه در سال جهش تولید باید حمایت از واحدهای تولیدی و کسب و کارهای کوچک باشد.
روح‌الله عباسپور، نماینده مردم بویین‌زهرا در مجلس یازدهم در گفتگو با خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری و تحلیلی شمانیوز، اظهار داشت: معمولاً بانک‌های قرض الحسنه در سال جهش تولید به کمک بخش تولیدی نیامده‌اند و به حمایت از تولیدکنندگان نمی‌پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: من تا به حال ندیده‌ام که بانک‌های قرض الحسنه، دلسوزانه به میدان حمایت از تولیدکنندگان و اقشار ضعیف بپردازند. حتی من در بازدیدهای مکرر از واحدهای صنعتی از آنها بارها سوال کردم که آیا بانک‌های قرض الحسنه از شما حمایت مالی و قرض الحسنه‌ای می‌کنند که پاسخ منفی اغلب آنها مواجه شدم.
نماینده مردم بویین‌زهرا در مجلس یازدهم با بیان اینکه متأسفانه بانک‌های قرض الحسنه از اساسنامه تشکیلاتی خود که همان اعطای تسهیلات قرض الحسنه است، فاصله گرفته‌اند و به سمت بنگاهداری در حال حرکت هستند، یادآورشد: براساس اساسنامه این بانک‌ها، تنها کارکرد بانک‌های قرض الحسنه باید اعطای تسهیلات قرض الحسنه باشد، اما این بانک‌ها برخلاف اساسنامه‌شان به سمت فعالیت‌های غیرقرض الحسنه روی آورده‌اند؛ لذا به خاطر همین جنبه قرض الحسنه در این بانک‌ها کمرنگ شده است.
عباسپور بیان کرد که نهایت کمک‌های بانک‌های قرض الحسنه پرداخت تسهیلات ازدواج یا تسهلات خُرد و جزئی است، اما در پرداخت تسهیلات مرتبط با اشتغال‌زایی یا حمایت از کارآفرینان و یا حمایت از واحدهای تولیدی خیلی اقدامی از آنها ندیده‌ایم؛ در صورتی که هنر بانک‌های قرض الحسنه در سال جهش تولید حمایت از واحدهای تولیدی و کسب و کارهای کوچک است.
وی گفت: قرار بر این بود که بانک‌های قرض الحسنه در پرداخت تسهیلات قرض الحسنه سریع‌تر از سایر بانک‌ها عمل کنند؛ یعنی در خصوص تضامین یا مدت زمان پرداخت وام با وام‌گیرندگان تعامل و تساهل خوبی داشته باشند، اما در اصل چنین اتفاقی رخ نداده و گاهی اوقات مشاهده شده برای دریافت یک وام پنج میلیون تومان قرض الحسنه باید دو ما یا سه ماه پول وام‌گیرنده، سپرده‌گذاری شود، مگر پنج میلیون یا 10 میلیون تومان پولی است که باید این مقدار خوابِ پول را شاهد باشیم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۰۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان

به گزارش خبرگزاری مهر، سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن، گفت: در راستای توانمندسازی و خودکفایی مددجویان نهادهای حمایتی و افزایش اشتغالزایی کشور، ۳۴ هزار و ۱۲۴ نفر از معرفی شدگان نهادهای حمایتی، تسهیلات اشتغالزایی مجموعاً به مبلغ بیش از ۲۶ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

وی با تأکید بر ضرورت و اهمیت توانمندسازی مالی مددجویان نهادهایی همچون کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی و اولویت این امر در سیاستگذاری‌های کلان بانک مسکن، افزود: تمرکز هدفمند بر اشتغال این طیف ارزشمند جامعه، موجب افزایش پویایی و نشاط اجتماعی، رشد اقتصادی می‌شود.

کد خبر 6099662 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • اهتمام بانک کشاورزی به تحقق امنیت غذایی با مشارکت مردم
  • وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی برای مستاجران
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن | وام ۳۰۰ میلیون تومانی به چه کسانی تعلق می گیرد؟
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن
  • بانک‌ها تا پایان اردیبهشت نسبت به پرداخت تسهیلات مسکن اقدام کنند
  • پرداخت ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان
  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی، بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است