Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

 

به گزارش روابط عمومی شرکت آتیه‌سازان عرصه تجارت، محمدرضا مریوانی مدیرعامل این مجموعه با بیان این موضوع که: «در اصل قضیه موضوع، اقتصاد ایران به سرمایه‌گذاران خارجی وابسته نیست؛ اما نمی‌توان داشتن تعاملات اقتصادی جهانی و معاملات کلان تجاری و همکاری با کشورهای دوست را نادیده گرفت».

وی ادامه داد: ای کاش که بزرگان و تصمیم‌گیرندگان این مرز و بوم، به این باور برسند که به همان شکلی که مجموعه آتیه‌سازان عرصه تجارت به عنوان یک بازرگان سرمایه‌گذار خصوصی که به طور مستقل فعالیت کرده و با روش‌های نوین تجاری و بازرگانی خود به ارزش میلیاردها تومان اقدام به حمایت از برخی صنعت‌گران، تولیدکنندگان و مراکز خدماتی (من‌جمله مراکز درمانی خصوصی، هتل‌ها و اماکن ورزشی و غیره) کرده است، این توان را نیز دارد که روش‌های نوین خود را به دیگر سرمایه‌داران خصوصی واقعی که مایل به انجام سرمایه‌گذاری و حمایت صنعت و تجارت کشور و توسعه فعالیت مراکز «معتبر واقعی» هستند، به واسطه بستری مناسب و امن که باید از طریق مسئولین ایجاد شود، ارائه کرده و این دوستان را در این راه همراهی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او توضیحات خود را تکمیل و اظهار داشت: همانطور که اشاره شد، نیاز اصلی چرخه اقتصاد و تولید داخلی ما، سرمایه‌ی خارجی نیست و سرمایه‌گذاران داخلی تمام نیاز این بخش را می‌توانند پوشش دهند و به هیچ وجه لزومی به استفاده از وام‌های بانکی و منابع دولتی توسط تولیدکنندگان و صنعت‌گران و دیگر افراد فعال در حوزه تولید و تجارت، وجود ندارد و این انتقاد را نیز بر این دسته از فعالین این حوزه‌ها وارد کرد که: «کشور ما مملو از تاجرینِ سرمایه‌داری است که نیاز دارند با برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری مناسب و حساب‌شده‌ی دارای توجیه و امنیت، سرمایه‌ی خود را به چرخه‌ی اقتصاد و تجارت کشور تزریق و اقدام به سرمایه‌گذاری کنند، اما در واقع و متأسفانه فقدان برنامه‌های مناسب تجاری در تولید و صنعت و بازارهای مربوطه و یا حتی دیگر بخش‌ها همچون کسب‌وکارهای نوپا یا ارائه‌دهندگان خدمات و یا غیره، باعث بی‌اعتمادی تُجار سرمایه‌گذار داخلی شده است و این موضوع آفتی واقعی شده که در کالبد حوزه صنعت و تجارت کشور در حال پخش شدن است».

محمدرضا مریوانی ادامه داد که شرکت آتیه‌سازان عرصه تجارت مدت‌هاست حمایت خود از حوزه تولید و صنعت و خدمات و کسب‌وکارها و احیاء آن‌ها در بخش‌های مختلف (مستنداً و عملاً) نشان داده و در حال حاضر نیز همچون گذشته، آماده است تا در حوزه‌های «صنایع، معادن، تجارت، خدمات، درمانی و غیره» و هر نوع طرح و یا پروژه‌ای که دارای توجیه اقتصادی و امنیت واقعی باشد و حتی در خارج از کشور «با حفظ منافع ملی»  اقدام به صدها میلیارد سرمایه‌گذاری کرده یا نسبت به انجام مشارکت حتی در سطح کلان و بلندمدت وارد شده یا راهکار مناسب به متقاضیان ارائه کند.

مدیر عامل شرکت آتیه‌سازان عرصه تجارت به عنوان جمع‌بندی صحبت‌های خود، بر جایگاه مهم بازرگانان سرمایه‌گذار واقعی و مستقل در اقتصاد امروز کشور تأکید و تصریح کرد: یکی از دغدغه‌های اصلی بازارگانانِ سرمایه‌گذار خصوصی، ایجاد سازوکاری جهت مشهود بودن حفظ حریم و امنیت واقعی و عملی توسط نهادهای نظارتی و قوای سه گانه است تا محیطی به دور از هرگونه حاشیه‌های مختلف ایجاد شود که بازرگانانِ سرمایه گذارِ واقعی «صرفاً قانونمند» و مستقل و خصوصی، بتوانند خارج از دسترس انواع سوء استفاده‌گران داخلی و خارجی به فعالیت بپردازند.

وی ادامه داد: شرکت آتیه‌سازان عرصه تجارت به عنوان یک بازرگانِ سرمایه‌گذار کاملاً خصوصی و مستقل نیز از این قائله مستثنا نیست؛ چرا که حتی قسمتی از سرمایه واگذارشده‌ی شرکت آتیه‌سازان عرصه تجارت به برخی از صنعت‌گران و خدمات‌دهنگان و تولیدکنندگان (سرمایه‌پذیران این شرکت) به روش‌های ناشایستی توسط دریافت‌کنندگان سرمایه از این شرکت استفاده شده و اتلاف رفته و امنیت مخصوصاً قضائی لازم موجود نبوده و منجر به طی مراحل انجام تشریفات و اقدامات قضائی و قانونی از طرف شرکت آتیه‌سازان عرصه تجارت شده است. لذا این شرکت و دیگر مجموعه‌های مشابه که چنین موضوعاتی برایشان اتفاق افتاده است نیازمند حمایت واقعی و کافی از طرف مسئولین و قوای سه گانه و نهادهای مربوطه هستند.

در آخر محمدرضا مریوانی حسن ختام صحبت‌های خود را به این موضوع اختصاص داد که شرکت آتیه‌سازان عرصه تجارت آماده است در چهارچوب فعالیت‌های آئین‌نامه هویتی و فعالیتی خود به تمامی متقاضیان «دریافت سرمایه یا معاملات تجاری» داخلی و خارجی، کمک‌های عملی خود را با «حفظ منافع ملی کشور» در اختیار قرار دهد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر از فعالیت‌های شرکت آتیه‌سازان عرصه تجارت و ارسال درخواست کلیک کنید

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۸۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوجی: افزایش ۴۶ درصدی استفاده از کارت سوخت شخصی در پمپ‌های بنزین

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ جواد اوجی، وزیر نفت امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد:  بیش از ۱۲۰۰ شرکت توانمند داخلی و ۲۵۰ شرکت خارجی در نمایشگاه بین‌المللی نفت و گاز حضور خواهند داشت.

وی ادامه داد: از توان صنعت‌گران، پیمانکاران، مشاوران و فعالان صنعت نفت و گاز داخلی‌مان استفاده کرده و به این کار ادامه خواهیم داد. وزارت نفت دولتِ مردمی نشان داد معطل شرکت‌های خارجی یا برجام نمانده است. امروز بیش از ۳۰۰ پروژه جدید و نیمه کاره به ارزش ۱۲۰ میلیارد دلار را به کمک این عزیزان در دست انجام داریم.

وزیر نفت افزایش ۶۰ درصدی تولید نفت، افزایش ۵۰ میلیون مترمکعبی تولید گاز و تولید بیش از ۱۰ میلیون تن محصولات پتروشیمی و فرآینده‌های نفتی را از نشانه‌های موفقیت وزارت نفت دولت رییسی برشمرد.

اوجی ادامه داد: موفقیت وزارت نفت متکی بر ظرفیت و توانمندی‌های داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان بود. این نوید را می‌دهیم که با اتکا به ظرفیت نفت و گاز داخلی رشد ۲۰ درصدی سال ۱۴۰۲ را در سالجاری افزایش دهیم.

وی از افزایش تولید نفت به بیش از ۵.۵ میلیون بشکه در روز خبر داد و افزود: همچنین تولید گاز را به یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون مترمکعب در روز افزایش خواهیم داد.

وزیر نفت یادآور شد: در ابتدای دولت با ۱۵۰ شرکت دانش‌بنیان طرف قرارداد بودیم که این عدد در سالجاری به ۶۷۶ شرکت دانش‌بنیان افزایش یافت و حدود ۱۰۰۰ قرارداد به ارزش یک میلیارد دلار با این شرکت‌ها منعقد کرده‌ایم.

اوجی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به وضعیت صدور کارت هوشمند سوخت گفت: طبق قانون بودجه وزارت نفت موظف است عملیات سوخت‌گیری در پمپ‌بنزین‌ها تا سقف ۹۵ درصد را از طریق کارت سوخت خودرو‌های شخصی انجام دهد. ما نیز به تدریج در حال پیاده کردن این وظیفه قانونی هستیم. ۱۹ میلیون کارت سوخت هوشمند شخصی در اختیار مردم است که البته اندکی از مردم کارت‌شان گم شده یا هنوز موفق به دریافت کارت خود نشده‌اند.

وی ادامه داد: تا سال گذشته حدود ۳۰ درصد مردم از کارت سوخت خود برای سوخت‌گیری استفاده می‌کردند که این عدد در سالجاری به ۷۶ درصد افزایش یافته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آدرس ریل نقدینگی در صنعت ریلی
  • حضور بازرگانان فناوری در نمایشگاه اینوتکس/ ۲۰ محصول فناورانه رونمایی می‌شود
  • رشد ۲۰ درصدی گروه نفت و گاز با استفاده از توان داخلی محقق شد
  • اوجی: شرکت‌های دانش‌بنیان به بیش‌ از ۶۷۶ شرکت افزایش یافت
  • اوجی: شرکت‌های دانش بنیان به بیش‌از ۶۷۶ شرکت افزایش یافته است
  • اوجی: افزایش ۴۶ درصدی استفاده از کارت سوخت شخصی در پمپ‌های بنزین
  • پرداختن به ۱۹۷۴ حادثه توسط هلال احمر در گلستان باعث امنیت شد
  • عسگری: وضعیت خودرو در کشور دچار فلاکت شده است / «کروز» به دنبال صندلی سوم درهیات مدیره ایران‌خودرواست + فیلم
  • بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت
  • خوشنویسی ایران نیاز به حمایت دارد/ تاثیر بخش خصوصی در چرخه اقتصاد