Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی ضمن اتمام حجت با دریافت‌کنندگان تسهیلات ارزی برای برگشت آن به نرخ روز تاکید کرد که اگر در این رابطه اقدام نکنند حتما نسبت به تملک دارایی‌های آن‌ها اقدام خواهد شد، بنابراین نه به رئیس‌جمهوری نامه بزنند و نه وقت خود را تلف کنند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مهدی غضنفری در گفتگویی از آخرین تصمیم در رابطه با درخواست تسهیلات‌گیرندگان ارزی به ویژه بخش خصوصی جهت پرداخت با نرخ ۴۲۰۰ تومان توضیحاتی ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* اینکه با نرخ ۴۲۰۰ پرداخت کنند یک خیال خام است

رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی با بیان این‌که هیچ راهی برای بازپرداخت تسهیلات معوق به نرخ ارز ۴۲۰۰ تومانی نیست، گفت: تنها راه باقی مانده این است که تسهیلات صندوق را با نرخ روز تسویه کنند. این‌که فکر کنند قرار است آن را ما با نرخ گذشته دریافت کنیم، یک خیال خام است که در ذهن خود پرورش داده‌اند، اگر دنبال هر راهی برای پرداخت تسهیلات با ارز ۴۲۰۰ تومان باشند، مطمئن باشند صندوق، آن را خواهد بست. از این‌رو نه به رئیس جمهوری نامه بزنند نه وقت خود را تلف کنند.

* برخی نگران عهد خود با شرکا هستند

وی با اشاره به این‌که برخی تسهیلات‌گیرندگان می‌گویند که می‌خواهند بیایند و طلب صندوق را به قیمت فعلی پرداخت کنند، یادآور شد: اما نگرانند که شرکایشان که در خفا با هم عهد بسته بودند تا منابع صندوق را به نرخ روز ندهند، مانع از این اقدام شوند.

* اگر اقدام نکنند از مصوبه تملک دارایی استفاده می‌کنیم

غضنفری تاکید کرد: اگر تسهیلات‌گیرندگان به توصیه‌های صندوق توجه کردند که با یکدیگر به توافق خواهیم رسید، اما اگر بخواهند همچنان بر موضع خود اصرار کنند، آنگاه ناچار خواهیم بود از کانال قانون اقدام کنیم؛ به طوری که براساس مصوبه‌ای تحت عنون "تملک دارایی تسهلات معوق" که در پایان سال گذشته هیات امنای صندوق توسعه ملی مجوز آن را صادر کرد، نسبت به تملک دارایی تسهیلات معوق اقدام می‌شود. این مصوبه به صندوق اجازه داده تا دارایی‌های تسهیل‌گیرندگان را برای جبران منابع صندوق به تملک درآوریم.

* بانک‌ها را خاطی می‌دانیم؛ رئیس کل و وزیر هم می‌دانند

وی همچنین با انتقاد از عملکرد بانک‌ها در معوق شدن تسهیلات صندوق توسعه ملی گفت که آن‌ها را نیز در این مورد خاطی می‌دانیم چرا که به قراردادی که در ابتدا امضاء کرده‌اند، عمل نکرده و به عهد خود پایدار نبوده‌اند، بانک‌ها رفتار حرفه‌ای و استانداردی نداشته‌اند که این شایسته نظام بانکی نیست، موضوعی که حتی رئیس کل بانک مرکزی و وزیر اقتصاد از آن مطلع هستند.

در این رابطه یادآور می‌شود که با توجه به منابع ارزی که در سال‌های گذشته از صندوق توسعه ملی توسط بخش‌های مختلف اخذ و به دلیل شرایط اقتصادی و نوسان ارزی، حجم زیادی از این تسهیلات معوق شده است، دریافت کنندگان تسهیلات درخواست محاسبه با ارز ۴۲۰۰ و یا پرداخت ریالی داشته‌اند و در مدت اخیر هم حواشی در این رابطه مطرح بوده است.

چندی پیش هم صندوق توسعه ملی اعلام کرده بود که طی سال‌های اخیر به دلیل شرایط تحریمی و مشکلاتی که در تامین ارز و تجهیزات وجود داشته است، برخی تسهیلات گیرندگان امکان ورود به موقع تجهیزات و تولید را نداشته‌اند، بر این اساس درخواست استمهال وام داشته‌اند و صندوق نیز با بررسی شرایط موافقت کرده است؛ به طوری که برای ۲۰۰ طرح ارزی حدود ۴۰۰ بار استمهال انجام شده است.

منبع: ایسنا

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مهدی غضنفری صندوق توسعه ملی بدهی ارزی تسهیلات ارزی بازار ارز نرخ ارز تسهیلات گیرندگان صندوق توسعه ملی تملک دارایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۴۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌نویس لایحه تحریم مقامات دیوان لاهه در مجلس نمایندگان آمریکا در دست اقدام است

«آکسیوس» گزارش داد جمهوری خواهان مجلس نمایندگان آمریکا در حال آماده سازی پیش‌نویس تحریم مقام‌های دیوان بین‌المللی کیفری به عنوان یک اقدام احتیاطی در برابر حکم احتمالی دستگیری مقام‌های رژیم صهیونیستی هستند.

به گزارش ایسنا، پایگاه آکسیوس همچنین افزود اعضای حامی رژیم صهیونیستی در کنگره آمریکا در 2 حزب جمهوری خواه و دموکرات بارها هشدار داده‌اند که اگر دیوان بین‌المللی کیفری حکم بازداشت احتمالی مقام‌های اسرائیلی را صادر کند، با عواقبش از جانب آمریکا روبه‌رو می‌شود.

«مایکل مک کال»، رئیس کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا تاکید کرد که پیش‌نویس این لایحه در دست اقدام است و به آکسیوس گفت که او و سایر قانونگذاران جمهوری خواه با کریم خان، دادستان این دیوان بین‌المللی در تماس هستند.

وی افزود: «می‌خواهیم به او تاکید کنیم که پا گذاشتن در مسیر صدور حکم دستگیری علیه مقام‌های اسرائیلی ایده‌ای واقعا بد است و این روند، روابط آمریکا و دادگاه را مخدوش می‌کند.»

این قانونگذار آمریکایی ادامه داد: «ما مطمئن نیستیم که آیا حکم بازداشت قریب الوقوع است یا خیر، اما این یک نوع اقدام احتیاطی است که به آنها اطلاع دهیم که اگر چنین حکمی علیه مقام‌های اسرائیلی صادر شود، ما این قانون را آماده اجرا کرده‌ایم.»

مک‌کال همچنین خاطرنشان کرد این لایحه فوریه گذشته ارائه شد تا مقامات دیوان لاهه را که در تحقیقات درباره متحدان ایالات متحده که عضو این دیوان نیستند، مانند اسرائیل، تحریم کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز طرح سراسری فرهنگ سازی برخورد با وسایل نقلیه فاقد بیمه نامه شخص ثالث
  • معاون وزیر صمت:نامه ارزی صنایع منتسب به جریان تورم‌ساز است
  • بانک‌ها تا پایان اردیبهشت نسبت به پرداخت تسهیلات مسکن اقدام کنند
  • لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران با معاونت زنان و خانواده رییس‌جمهوری
  • ایجاد یک میلیون ظرفیت تولید موتورهای فوق کم‌مصرف با ارائه تسهیلات ۸۰۰ میلیاردی
  • پیش‌نویس لایحه تحریم مقامات دیوان لاهه در مجلس نمایندگان آمریکا در دست اقدام است
  • نامه ایران به شورای امنیت در رد ادعاهای بی اساس اسرائیل
  • جزئیات جلسه ارزی کمیسیون اقتصادی مجلس با مخبر
  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • حمایت‌های صندوق ضمانت صادرات از صادرکنندگان